Træn bakgearet

23 11 2007

 

Ford Focus sport Originally uploaded by DuncanC

Når livet leves med fuld fart, og ofte i overhandlingsplanen, kan der fra tid til anden være behov for, at vi er i stand til at sætte grænser for os selv. I henhold til Henrik Krogh, som er stressekspert og ledelseskonsulent, kræver livet det sorte bælte i grænsesætning – en øvelse eller et fænomen, som jeg finder meget tankevækkende.

Hvor end vi vil det eller ej har livet nogle grænser. Nogle vil givetvis benægte denne påstand. Andre vil mene, at det blot er “gamet” at styre uden om. Men hvad nu hvis det ikke er muligt at styre udenom om livets grænser, fordi de er udefra givet – ting vi ikke er herre over? 

Jeg tror på, at vi alle har oplevet situationer i vores liv, som vi helst var foruden. Situationer, der kan sidestilles med grænser, der har fremkaldt følelsen af, at man enten har ramt bundet eller stødt hovedet mod muren. Spørgsmålet er så bare, om mødet med disse grænser kan undgås eller om vi kan træne vores bakgear således, at vi mindske “skaderne”, hvis uheldet er ude. 

Min overbevisning er, at jo bedre vi fokuserer på og anvender vores personlige styrker, jo bedre er vi også til at slå bak. Kan vi slå bak – kan vi også bedre leve med de grænser, at livet sætter for os!     

  

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: