Sociale Netværk – hvor vigtige er de?

7 03 2008

Social Network Originally uploaded by koreshky

I henhold til www.jp.dk viser en undersøgelse gennemført af MySpace bland 1.000 briter, at unge hellere vil være sammen med deres cyberspacevenner end at se tv og spille computerspil. Undersøgelsen viser, at de unge gerne bruger tid på deres sociale netværk.

41 pct. oplyser, at de bruger mellem 15 og 30 minutter om dagen på at pleje netværket. 31 pct. bruger mellem 30 minutter og 1 time, mens 12 pct. angiver, at de bruger mellem 1 time og 1½ , og 7 pct. bruger mere end 2. timer dagligt på at passe deres social relationer på netværk som MySpace.

Fra MySpace Denmark udtaler man, at “Sociale netværk ikke længere blot handler om at have kontakt med sine venner. De har udviklet sig til også at være den platform, hvorfra man finder nyheder, får inspiration, ser tv og skaber kontakter over hele verden”. Trods det, at jeg givetvis ikke befinder mig i undersøgelsens målgruppe, kan jeg som blogger sagtens nikke genkendende til vigtigheden af de sociale netværk og den inspiration det giver i hverdagen.

Hvad er din holdning til sociale netværk?

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: