Rygning gør dig ikke lykkelig!

17 03 2008

Smoke Originally uploaded by swilton

Intensive videnskabelige undersøgelser udført af Dr. Lang fra Peninsula Medical School i USA har undersøgt relationen mellem rygning og den psykologiske sundhed. Dr. Iain og hans kolleger fandt, at rygere generelt oplevede et lavere gennemsnitligt niveau af nydelse og livstilfredsstillelse sammenlignet med ikke-rygere.

Sagt kort – rygning gør dig ikke lykkelig! Den nydelse du opnår, er blot en tilfredsstillelses af en afhængighed.

Doktor Lang udtaler “ Mange føler det som om, at de opnår en nydelse hvis de ryger en cigaret. Faktum er, at rygere generelt er mere tilbøjelige til at have et lavere lykkeniveau, og cigaretterne bidrage ikke til større nydelse eller lykke. Den nydelse der kommer fra rygning skyldes alene afhængigheden. Resultaterne fra undersøgelsen viser således, at rygning ikke gør dig lykkelig – faktisk er rygning associeret ved en lavere livskvalitet.

Reklamer

Handlinger

Information

3 responses

17 03 2008
Leif Carlsen

Som ikke-ryger er det selvfølgelig for nemt at sige, at undersøgelsens resultat er helt åbenlys. Så det gør jeg så – det siger selv, at man ikke bliver lykkelig af at ryge :o)

18 03 2008
larsja

Nej, rygning gør ikke mennesker lykkelig, kan jeg skrive under på som lungepatient. Nu er det ikke rygningen der har gjort mig til dette, men jeg har ophold mig en del på de “hårde lungeafdelinger”..

Når man hører ryger siger at en smøg afstresser er det ikke sandheden. Det er afhæningheden og vanen der stresser op, og gør der nu skal der ryges..
Når smøgen er røget starter hele processen forfra..

🙂

Lars

18 03 2008
Tina Thomsen

Jeg er meget enige i kommentarerne. Trist med den afhængig der er ved rygning, for ikke at tale om de sundhedsskadelige konsekvenser det medfører.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: