Lifebalance erstatter Worklifebalance

20 06 2008

Balance Originally uploaded by TheManKnownAsDaveP Crosley

Ifølge eksperter i lifebalance – og på dansk “livsbalance” – skal fremtidens moderne arbejdsplads sætte ind på langt flere fronter end de gør i dag. Hvor der i dag bliver sat stramme regler for, hvornår cheferne må sende mails til medarbejderne, hvornår mobiltelefonen skal være slukket, og hvordan privatlivet forbliver privat, vil arbejdsgivere, i årene der kommer, vade godt og grundigt ind over grænserne for vores personlige integritet.

Kim Møller, administrerende direktør i Oxford Research og Great Place to Work Institute Danmark udtaler, at ”Lifebalance er noget helt andet end work-life-balance. Derfor siges det, at vi vil se en helt ny tilgang, der i stedet sætter fokus på, hvad der individuelt skal til, før den enkelte opnår balance i hele livet,”

Ingen tvivl om, at ”Lifebalance” er yderst relevant, og givet vis også fremtidens ekstrem sport inden for HR. Spørgsmålet er blot om alle medarbejdere er parate og villige til at lade arbejdspladsen ”indtræde” i den private sfære?

 

Reklamer

Handlinger

Information

2 responses

21 06 2008
Leif Carlsen

Umiddelbart tror jeg, at det ikke vil være alle medarbejdergrupper, der ønsker at lade arbejdspladsen træde ind i den private sfære.

Selvom der står 2008 på kalenderen, synes jeg fortsat man oplever, at der er medarbejdere/medarbejdergrupper, der “bare” ønsker et job og en månedlig lønudbetaling og ikke yderligere.

Heldigvis er de fleste medarbejdere også interesserede i at engagere sig i virksomhedens udvikling samt ve og vel.

28 06 2008
Tina Thomsen

Jeg tror du har ret i, at det bestemt ikke er alle medarbejdere, som vil ønske at lade arbejdspladsen træde ind i den private sfære. Spørgsmålet er bare, om vi når til et punkt, hvor de ikke har mulighed for at sige fra.

Helse- og sundhedsbølgen ruller stærkere og stærkere, hvem ved hvor den ender!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: