Vi har verdens bedste erhvervsklima

29 06 2008

Map of Denmark from Gforp, DK Originally uploaded by Alvhyttan

Danmark er et sandt paradis for virksomheder. Danmark er rent faktisk det sted på kloden, som tilbyder erhvervslivet de mest optimale vilkår, når en hel vifte af faktorer vejes sammen. Det er det amerikanske erhvervsmagasin Forbes, der placerer Danmark helt i top på en liste med 120 lande. De er rangeret efter, hvem der har det bedste erhvervsklima.

I den rigtige retning trækker en høj grad af personlig og økonomisk frihed, minimalt bureaukrati og korruption, deltagelse i frie og uafhængige valg, gode muligheder for at beskytte mindretalsaktionærer og gode betingelser for iværksættere og højteknologiske virksomheder.

At vilkårene er gode for dansk erhvervsliv afspejler sig da også i en historisk lav ledighed og rekordhøj indtjening i mange virksomheder. Er det ikke bare dejligt at være dansker!

 

 
 
 

 

 

 

 

Reklamer

Handlinger

Information

2 responses

30 06 2008
Morten

Jo – det er dejligt at være dansker! Også selvom det så ud af H til på den front, du beskriver. Så gik det alligevel, for vi er jo medlemmer af et folk, der står sammen og er solidariske med hinanden. Vi nøjes ikke med at lykønske hinanden med vores succeser – vi er klar til også at bære vores nederlag og fejltagelser i fællesskab.

30 06 2008
Tina Thomsen

Hej Morten,

Det kan der være noget om 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: