Hvordan bliver man mere lykkelig?

11 09 2008

The good life Originally uploaded by Johnny Vulkan

I henhold til Mikkel Krause-Jensen plejer vi at forbinde lykke med held og med noget givent udenfor vores egen kontrol; med skæbnen. Og måske er lykken ligefrem noget medfødt.
Det er noget man får – ikke noget man ta’r, kunne man sige.

Men hvordan er det med lykken? Er det sådan at man bare må vente og håbe på at den tilsmiler en? – Eller kan man på nogen måde hjælpe den lidt på vej?

Når folk selv skal vurdere deres lykke, så er danskere det lykkeligste folk i Europa. det viste en undersøgelse fra Cambridge Universitet sidste år.

På coachingvirksomheden Lykkeklinikken arbejder de målrettet med at realisere folks lykkepotentiale, den såkaldte ‘lykke-friværdi’. Det er den del af ens oplevede virkelighed som man selv kan påvirke til det bedre ved en bevidst indsats.

Det drejer sig i høj grad om at sætte sig mål – for at rense ud i bevdstheden og at fremelske sin egen optimisme, ved at skærpe opmærksomheden på de ting, der faktisk lykkes i ens liv og tage æren for dem.

Klik her for at lytte til en udsendelse fra P1 netop omkring hvordan man kan gøre sig selv mere lykkelig.

Reklamer

Handlinger

Information

4 responses

17 09 2008
Leif Carlsen

Jeg tror virkelig på tanken om, at man er sin egen lykkes smed. Derfor giver det for mig meget mening, at man skal rense ud i bevistheden og fokusere på de ting, der lykkes i ens liv og nyde dem.

Tak for tippet med P1 udsendelsen, den vil jeg helt klart lytte til 🙂

18 09 2008
Tina Thomsen

Jeg kan supplere med at sige, at hvad man fokuserer på får man mere af!

5 06 2009
Frank Frederiksen

Efter 49 års livserfaring med, svigt, savn, en mor der tog livet af sig selv, skilsmisse, konkurs og manidepression, vil jeg ønske at alle lyttede til deres 6 sanser, intuition og føelser samt hvad hjertet prøver på at fortælle os, så ville vi blive langt mere lykkeligere for livet, for de sanser tager ALDRIG fejl og du vil opnå en lykke føelse hver gang du lyttede til dine sanser og opdage at du i disse sanser kan få kontakt med lykke føelsen gang på gang. Uanset hvor smuk du er, hvor berømt du bliver, hvor mange penge du tjener, vil du aldrig opnå den rus af lykke,samt føelser dine skærpede sanser kan give dig, det er guds gave til dig, desto færre materielle ting du har omkring dig, des mere simpel lever du og du vil få kontakt med dine sanser som kan give dig lang mere lykke end noget materielt vil kunne give dig, tro mig jeg har haft det hele, jeg har været der, men lever i dag efter hvad mine sanser prøver at fortælle mig og det giver en lykke rus gang på gang du lyttede og stolede på dem.
Mange tyer til sekter, religion, kirken, kurser, udvikling, som jeg sagde til præsten, hvad hjælper det at gå i kirke, hvis du ikke er ren i hjerte sind og sjæl, det er hykleri, de finder ikke lykken før de finder sig selv.
Lykken og Gud er i alt og alle i dette univers i vore hjerter, men hvis vi er stjøjende, stjæler, bedrager og snyder, vil der aldrig blive plads til at Gud kan udfolde sig og guide os til en større harmoni med os selv og hinanden.
Og det er hemligheden af hvad LYKKE er, lykke kommer og går, men hvis vi er rene i sjæl krop sind og hjerte, da vil du opnå mange flere lykke stunder også fordi mange af endorfinerne, hormonerne, stimulans stofferne som kommer fra hjernen, vil flyde mere frit når du føler at du er i balance med dig selv.

11 06 2009
Tina Thomsen

Hej Frank,

Tak for dit input. Ingen tvivl om at balance i sjæl og liv kombineret med fokus på lykke har en altafgørende betydning for ens lykke tilstand.

TT

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: