Godt bagværk og nostalgi gør det ikke alene!

25 10 2009

Grannys

– i hvert fald ikke hvis man efter min smag skal drive en bager/konditori med tilhørende café.

Traditionen tro bød søndagen på brunch. Valget var denne søndag faldet på Grannys House på Søborg Hovedgade 75. Et sted, der i folkemunde har ry for det gode håndværk, de lækre råvarer og den gode smag.

Ingen tvivl om, at smagen på smagte, var i top, og at stedet oser af nostalgi og hyggelig dagligstue stemning – stedet fungerer blot slet ikke som et godt ”brunch-sted”. I hvert fald ikke i min optik.

Buffeten er lille, hvilket skabet en kødrand af mennesker, der generende for cafeens andre gæster, utålmodig står og venter på buffetens glæder. Desuden bugner buffeten i en sådan grad af lækkerier, der dog på ingen måde kommer til deres ret – alt er placeret oveni hinanden.

Ingen tvivl om, at kvaliteten af bagværket er i top, og at Grannys House er værd at slå et smut forbi, hvis du har lyst til lidt lækkert til kaffen, som kan tages med hjem. Som brunch-sted kan Grannys House ikke anbefales.

Konklusionen må være – Køb, men ta´ med hjem!!!!!

Reklamer

Handlinger

Information

2 responses

30 10 2009
Rasmus Søndergaard

Kære Tina!!
Jeg er ejeren af Grannys House, og du må endelig ikke tro at jeg er utilfreds med at du vurderer vores sted ene og alene, som jeg ser det, udfra 1 besøg. Vi er rigtig glade for ALLE der vil hjælpe os med at gøre stedet så godt og personligt som muligt…selvfølgelig må det ikke udvikle sig til kværulanteri, men vi tager det faktisk MEGET seriøst når vi får kritik. Hvis du havde vurderet os udfra et par besøg mere tror jeg dog din vurdering ville være(forhåbentlig) lidt anderledes. Sagen er den at vores butik er i en kolossal udvikling, og havde du været til brunch for et år siden havde du måske ment at bordet var for stort…Sagen er den at vi jo bor i Søborg og justerer efter bestillinger..Men sommetider så VÆLTER det bare ind, det prøver vi så at håndtere så godt vi kan, sommetider går det bedre end andre gange…;-)
Da du var til Brunch hos os var sagen at der havde været teaset adskillige gange for os på DR1+ DR2 idet vi var med i et Erhvervsprogram på DR2,- derfor kom der endnu flere end normalt der ville se “giraffen”,- Det havde vi ikke lige set, og vi er selvfølgelig rigtig kede af at nogle har måttet vente lidt på maden…Men som så mange andre steder, har vi ikke tidsbegrænsning på…Du kan sidde og hygge så lang tid du lyster…og vente til køen ikke er så lang længere Hvorom alting er, så har vi faktisk taget din kritik til efterretning og denne weekend laver vi et kæmpe Buffet bord i midten, så man kan komme til fra alle sider…samt vi laver 2 “kaffe øer” hvor man kan hente kaffe. Vi håber du en anden gang ville kunne lokkes ned og kigge(vi giver..hvis du giver dig til kende), og revurdere…Og så husk det er altid tilladt at komme med konstruktive løsninger…hos os ihvertilfælde.
Vi glæder os til at se dig!!!..:))))

Rasmus

2 11 2009
Tina Thomsen

Hej Rasmus,

Tak for din kommentar på mit blogindlæg. Glad for at høre, at I har fundet min kritik brugbar og taget den til efterretning.

En oplevelse, hvad end den måtte vedrøre, er jo som bekendt kun blivende såfremt den ikke udfordres og erstattes af en ny. Som jeg skrev, var smagen på alt det smagte i top, hvorfor jeg ikke er bleg for at kigge forbi til endnu et besøg.

Vi ses.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: