Happy New Year – 2010

31 12 2009

Så er timeglasset for året ved at rende ud, og det er tid til at byde et helt nyt årti velkommen. 2009 har været inspirerende, udfordrende, glædesfyldt og tårevæddet. Tak til alle bloglæsere for året der snart er gået. Jeg ønsker Jer alle et godt nytår og et fantastisk 2010.

Reklamer

Handlinger

Information

2 responses

19 01 2010
Martin

Har du hørt om copyright-loven!!? Ellers skal jeg lige sætte dig i forbindelse med rettighedshaverne af de forskellige billeder du bruger.

Ha en god dag 🙂

21 01 2010
Tina Thomsen

Hej Martin,

Tak for din besked her på bloggen, og ikke mindst tak for din velvillighed til at sætte mig i forbindelse med rettighedsgaverne.

Billedet, som du har kommenteret på – http://www.flickr.com/photos/40757799@N08/4111070305 er oploadet direkte fra FLICKR. Stedet hvor vi bloggere som oftest henter vores billeder, og som er helt gratis og tilkendegiver direkte, hvor vi har billedet fra.

Min intention i at bruge billeder på min blog, er bestemt ikke at begå ulovligheder. Derimod handler det for mig om, at skabe et indholdsrigt, interessant og farvestrålende rum for hvem der måtte finde det interessant.

Hvorom alting er, gider jeg faktisk ikke diskutere dette emne. Jeg således slettet billedet, men syntes da at du skal tjekke stedet ud, hvor billedet kommer fra – http://www.flickr.com

Go´ dag.

TT

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: