Google kan meget – check it out!

13 02 2010

Google Lego 50th Anniversary Inspiration Originally uploaded by manfrys

Alt mellem himmel og jord kan findes på internettet, men Google kan faktisk mere end det. Søgetjenesten har i henhold til artikel på www.epn.dk rigtig mange tricks oppe i ærmet – tjek dem her. 

Med værktøjet Google Insights er det let at se, hvad vi danskere allerhelst søger på. Tjenesten gør det muligt at se de mest populære søgninger, både når det gælder billeder, nyheder og almindelige web-søgninger. Se her hvad danskernes foretrukne søgeord er – klik her for at prøve Google Søgeindsigt.

Med Google Street View, kan du gå en virtuel tur på 30.000 kilometer danske gader og veje, der er blevet gennemfotograferet af Googles fotobil – klik her for virtuel motion.

Mange har prøvet at klikke på en mailadresse på nettet, og så starter Outlook, og det er irriterende, hvis man normalt bruger et andet mailprogram som for eksempel Gmail. Hvis du vil slippe for besværet med at lukke Outlook og copy-paste adressen over i Googles mailprogram så læs den her artikel om, hvordan du bærer dig ad med at få Gmail som dit foretrukne mailprogramdet er nemt.

Sidst men ikke mindst kan du få meget mere ud af dine søgninger på Google, hvis du skriver dit søgeord, og klikker på “Vis valgmuligheder”, som du finder lige neden under søgefeltet.

Når du klikker på Vis valgmuligheder, får du en menu frem, der gør det muligt at filtrere og præcisere sin søgning på forskellige måder = en mere effektiv søgning.

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: