Brain Management – har du et behov?

29 10 2010


Do you find my brain? – Auf der Suche nach meinem Gehirn

Længe har hjernen været anset for en hemmelig skuffe, hvor hjerneforskere har fokuseret på at studere hjernen udefra og filosofferne har koncentreret sig om det indeni. For 20 år siden åbnede forskerne for alvor låget på den hemmelige skuffe og begyndte at søge sammenhæng mellem forskellige hjernefunktioner, herunder at måle blodgennemstrømning. Pludselig var bevidsthed ikke blot noget filosofisk vrøvl, men noget man kunne måle, træne og påvirke.

Siden da har hjerneforskning virkelig vundet indpas, og resultaterne er nu rejst ud af laboratorierne, og er i henhold til svensk ledermagasin blevet til en ny ledelsesfilosofi – Brain Management.

At arbejde med den menneskelige hjerne øger efter sigende både trivsel og kreativitet. På samme måde, som du kan lære at køre din bil brændstofeffektivt, tune din computer til en større kapacitet kan du nu tage kontrol over din hjerne og gøre den mere effektivt og hurtigere. Brain Management handler i sin enkelhed om at være i stand til at spare hjernens energi så den kan holde fokus og skabe en smule skarpere beslutninger.

Lyder næste for godt til at være sandt – nu mangler vi bare kurserne i hvordan!!!

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: