Velkommen til min blog

Mit navn er Tina Thomsen, jeg er 43 år og bor i Gentofte kommune.

Jeg er født og opvokset i det sydfynske, nærmere betegnet den dejlige by Svendborg. Efter at jeg var færdig med Handelsskolen rykkede jeg teltpælene op og flyttede til København, hvor jeg har slået min folder lige siden. Min svendborg-tid glemmer jeg aldrig, dog har jeg svært ved at forestille mig, at jeg skulle flytte tilbage dertil. På en eller anden måde befinder jeg mig bare bedst tæt ved den pulserende hovedstad.   

Til dagligt arbejder jeg som HR Direktør hos Synoptik – en stillingen jeg er tiltrådte 1. juni 2010 efter mere end 10 fantastiske år hos vikar- og rekrutteringsbureauet Randstad

Inspirationen til en blog fik jeg på 2. semester på MMD ved Copenhagen Business School. MMD står for Master of Management Development, og er en 2 årig specialiseret MBA. En uddannelse jeg afsluttede i november 2008, og som har beriget mig helt enormt både personligt og fagligt. 

God læselyst!

Reklamer

22 responses

7 10 2007
Kurt

Flot og godt – glæder mig et et kursus så jeg ikke skal bruge så lang tid på at oprette min egen

Lykke er en personlig følelse og stræben – som godt kan deles med andre. Man er vel oftest kun lykkelig i samvær med andre.

Vi ses i eftermiddag hos Claus – jeg har lagt et noget mere klasssisk oplæg op til drøftelse på mødet i eftermiddag.

Vi ses

7 10 2007
Klaus Mathiesen

Hej Tina
Så fandt jeg bilen og bloggen og tillykke med bloggen. Ja havd er lykke? Tror ikke på at dette kan defineres som Claus Lund lægger op til, da det er det for subjektivt og komplekst til. Men mon ikke bare det at man stiller sig selv spørgsmålet engang imellem vil gøre at denne opmærksomhed på sig selv og om man er lykkelig/har det godt, vil gøre at man flytter sig mod et nyt stadie som måske er bedre eller bare godt.
Se forresten artiklen “The new science of happiness” af Claudia Wallis
SES
Klaus

13 11 2007
Mette Skovsgaard

Hej Tina,

Tillykke med bloggen, som jo er et lidt nyt begreb for lille jeg (provinsbo)!

Jeg glæder mig til, at læse lidt videre.

Jeg håber du har det godt, og at vi evt. kan ses en gang i næste uge – Amadeus kursus 20-22/11.

Vi tales ved!

Knus Mette

13 11 2007
Bjarne Jakobsen

Hej Tina

Tak for din mail og blog. Ser virkelig lækkert ud.

Lige om spg. ang positiv psykologi. Synes også det var spændende men det er hvordan-heden der er det svære. Savner flere konkrete metoder til hvordan gør vi så i praksis…

dbh /B

14 11 2007
Tina Thomsen

Hej Bjarne,

Det er meget at sige omkring Positiv Psykologi. Jeg syntes dog, at du for at gøre det mere konkret skal tjekke Psykologisk Kapital, hvor Positiv Psykologi indgår som en delmængde. Psykologisk Kapital er endnu ikke så udbredt et begreb, men jeg er sikker på, at det bliver det i fremtiden. Læs artiklen som jeg har up-loaded under Psykologisk Kapital eller tjek http://www.lykkeklinikken.dk , hvor der faktisk afholdes kurser i Psykologisk Kaptial. I Psykologisk Kapital er der stor fokus på ROI (return on investment), det må lige være noget der ”ringer ind” i den verden, hvor du nu slår dine folder.

TT

8 12 2007
Mette Krolykke Kulmbak

Hej TT.

Skønt med en mail – og en hilsen fra dig via din “blog” – jeg har endnu ikke fået taget mig sammen til at oprette en lignende… – og også lidt nyt for mig endnu, som tilbagevendt provinsbo! Ja, jeg er efter 5 år som “Københavner” vendt hjem igen – tænk, at vi slet ikke stødte på hinanden i staden i de 5 år! Jeg er som nævnt vendt næsen mod det sydfynske igen – nærmere Skårup sammen med mine to små drenge (rygtet er jo nok nået dig via Lisette? 🙂 – jeg har i hvert fald bedt hende hilse dig. Pendler dog stadig til Kbh. i forbindelse med studiet (jordemoder). Håber nu alligevel at vi snart kan ses her eller der! Knus – og held & lykke med bloggen, Mette (tidl. klassekammerat) 🙂

16 12 2007
maltesen

Velkommen til i blogland. Husk endelig at tilmelde bloggen på blogbot.dk, så andre læsere kan få glæde af den.

16 12 2007
Tina Thomsen

Hej Maltesen,

Tak for tippet – det er hermed gjort.

Hilsen Tina

19 12 2007
Helen Latifi

Kære Tina

Ja velkommen til blogistan.

Inden du ved det, så får du også din 15 minutes of fame. 😉

Helen Latifi

19 12 2007
Tina Thomsen

Hej Helen,

Det er altid rart at have noget tilgode.

Hilsen Tina

22 12 2007
Christian Dan Jensen

Kære Tina

Tak for din kommentar på min blog http://www.mitsvendborg.dk jeg kan se at vi har en del fælles baggrund (Svendborg) og interesser (kommunikation og dialog)
Jeg har naturligvis kigget på din blog, og den er ganske spændende og flittigt brugt kan jeg se.

Læringsmodeller og transport af informationsstrømme samt placering af disse de “rigtige” steder, er netop min mening med oprettelsen af bloggen mitsvendborg.dk At kunne sammenflette netværks og skabe dialog mellem mennesker og interessefelter – på alle tænkelige niveauer, er netop grundfundamentet i al udvikling.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at inviterer dig til at skrive et indlæg på min blog omhandlende disse ting og med reference til dine spændende studier MMD på CBS.

Skriv til mig på mitsvendborg@gmail.com og lad os udveksle erfaringer, også gerne her i bloggosfæren.

Mange hilsner
Christian Dan Jensen
Svendborg
http://www.mitsvendborg.dk

24 12 2007
Tina Thomsen

Hej Christian,

Tak for din kommentar på bloggen. Jeg sender dig et indlæg så snarest muligt.

Glædelig jul

Hilsen

Tina

30 12 2007
mettehel

Hej Tina
Så fik jeg tjekket din blog ud :). Jeg er meget imponeret over, du både har tid til direktørjob, masteruddannelse OG at lave mad og bage kager. Plus selvfølgelig at holde din blog (og min) kørende med relevante indlæg. Please sig du ikke har et par børn også, for så bliver jeg helt skræmt!

mvh. Mette
http://www.madbloggen.wordpress.com

30 12 2007
Tina Thomsen

Hej Mette,

Tak for din hilsen på bloggen. Ja, der er fuld fart over feltet. Lige netop derfor er det dejligt med en blog som din, hvor man kan finde gode opskrifter og inspiration. Og nej, jeg kan ikke prale af, at jeg har børn, så der er ingen grund til at blive skræmt.

TT

30 12 2007
Hanne B. Stegemüller

Hej igen Tina

Måtte jo lige se, hvem du er 8)

Velkommen i blogossfæren! illykke med din fine nye blog – og velkommen i børnefri zone! Blogs er for voksne…

Dine tanker om bloggen som redskab til dialog tror jeg, du vil få god succes med. Blogs er en god del af WEB2 som bare er et smartere ord for interaktivitet.

På et tidspunkt begik jeg en lille artikel om, hvordan videndeling kan fungere i det postmoderne samfund. Måske kan du bruge den til et eller andet? Du finder den her: http://stegemueller.dk/viden.php

30 12 2007
Tina Thomsen

Hej Hanne,

Tak for din kommentar. Jeg vil helt klart tjekke artiklen ud.

TT

24 01 2008
ale

HELLOOOOOOO, much I’m trying to develop a blog newspaper in which the articles are written by blogger WordPress (or to limit if you do not have time can I you myself when an article by your blog and they to your blog…).
The blog newspaper was born with the intention to give greater visibility to your blog and the people who search the Web to find articles of greater quality in a single place (having regard to the thousands of blog born every day…). If you go exchange links with blog newspaper contact me as well. I thank you advance and to http://www.giornale.fm soon

29 08 2008
Kim

Hej Tina

Idet jeg interesserer mig for alt omkring mening med livet, motivation, lykke m.v. og er indehaver af en mellemstor HR konsulentvirksomhed i det jyske, “ramlede” jeg lige ind i din blog.
Måske du har en ide til en person, som på levende vis kan give en gruppe på ca. 15personer en ca. 6 timers inspirationsworkshop, hvor det handler om fokusere på det, som skaber glæde og lykke for en selv og andre og se bort fra angst, mistillid m.v.
Jeg glæder mig til at høre om du kan hjælpe.

Mvh

Kim

1 09 2008
Tina Thomsen

Hej Kim,

Jeg har med sikkerhed en ide til hvem du kan få til at være en del af en workshop. Faktisk har jeg hele to navne jeg kan sætte i spil.

http://positivesharing.com/speaking/ – Alexander Kjerulf

http://www.lykkeklinikken.dk/ – Lars Ginnerup

Er sikker på, at begge vil kunne efterkomme dit ønske, og vel og mærke til fuld tilfredshed.

TT

16 01 2010
Mette Reebirk

Kære Tina

En af dine “gamle” MMD-medstuderende har brug for din hjælp.
Du er jo en kvinde med et godt netværk. Jeg er ude på en mission. Jeg er en af kandidaterne, der er stillet op til valget til repræsentantskabet for Tryghedsgruppen. Jeg har brug for at så mange som muligt der stemmer på mig.
Jeg går ind for at forsikring…stagerne i TrygVesta og Nordea Liv & Pension får indflydelse på deres egen formue – 25 mia kr, og at der bliver meget mere medlemsdemokrati i Tryghedsgruppen. Dem der kan stemme skal være forsikringstagere i TrygVesta og/eller Nordea Liv & Pension (Tjenestemændenes pension er også en del af gruppe) og bo i Hovedstadsregionen. Forøvrigt skal der også flere kvinder ind i det repræsentantskab!

8 02 2010
Rasmus

Hej Tina

Faldt tilfældigt over din blog. Cool, at du også får tid til den slags. Men du er jo en person med stor viden og mange holdninger – og jeg tror, du trives med at få så meget af det ud at flyve som muligt? Jeg kan godt forstå din prioritering.

Og den gode følelse, den opstår vel netop, når vi føler, at vi har lyttet til os selv – og efterlevet det.

Håber vi kan ses ved lejlighed.

Rasmus

14 02 2010
Tina Thomsen

Hej Rasmus,

Tak fordi du lagde vejen forbi og for din kommentar på min blog. Ja – uden refleksion og derfra handling er alting status quo, og hvem er tilhænger af dette?

Hyg dig.

Vi ses lige pludselig.

TT

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: